Siliciumweg 77 3812 SW AMERSFOORT
Ma - Vr 8:30 - 17:00 Za - Zo gesloten

Verpakkingsmachines Nederland

N

Officiele Importeur Smipack

Full service bedrijf

Verpakkingsmachines in Nederland koopt u bij een ervaren leverancier. Produceert u frisdrank en zoekt u een manier om de blikjes in een tray te verpakken? Of produceert u papier en wilt u een machine die uw papieren efficiënt verpakt? Kies dan voor DEMCA. U voorzien van een efficiënte verpakkingsmachine tegen een zo laag mogelijke prijs is ons doel.

Efficiëntere processen met verpakkingsmachines van de leverancier in Nederland

U als ondernemer bent altijd op zoek naar een manier om zo efficiënt mogelijk te werken. DEMCA begrijpt dat. Door middel van precisie, een gemakkelijk om te stellen machine en het gebruik van dunnere folie wordt uw productieproces efficiënter dan ooit. In ons assortiment vindt u een breed aanbod verpakkingsmachines, zoals:

  • Half buis foliemachines
  • Bundelpakkers
  • Verticale machines
  • Sleeve-machines

De scherpe prijs voor een verpakkingsmachine in Nederland

Een efficiënte verpakkingsmachine kopen kan bij een ervaren leverancier als DEMCA in Nederland, maar wist u ook dat wij deze aanbieden tegen de laagste prijzen? Wij zijn ervan overtuigd dat verpakkingsmachines niet duur hoeven te zijn. Hoe dit kan? Doordat wij de leverancier van onder andere Smipack verpakkingsmachines in Nederland zijn. Zij produceren veel verpakkingsmachines tegelijkertijd waardoor een lage prijs gegarandeerd wordt.

Vraag direct meer informatie aan

Wilt u weten welke verpakkingsmachine wij aan u kunnen leveren? Neem dan direct contact met ons op! U bereikt ons door te bellen naar het telefoonnummer +31 (0)33-46 56 100. Een van onze specialisten staat klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Bekijk ook

Neem contact op

Bekijk ons aanbod