Siliciumweg 77 3812 SW AMERSFOORT
Ma - Vr 8:30 - 17:00 Za - Zo gesloten

Verpakkingsmachines

N

Officiele Importeur Smipack

Full service bedrijf

Verpakkingsmachine voor automatisch verpakken

Verpakkingsmachines van topkwaliteit schaft u aan bij Demca! Kijk snel verder en profiteer van onze ervaring, expertise en onze uitstekende service. Onze investering in kennis heeft geresulteerd in goede samenwerkingsverbanden met diverse machinefabrieken, zodat wij u een totaaloplossing voor folieverpakkingsmachines kunnen bieden!

Folieverpakkingen

De verpakkingsmachines van Demca zijn uiteraard van topkwaliteit. Wij bieden een breed scala aan half- en volautomatische folie- en krimpfolieverpakkingsmachines, onder meer uit een machinelijn van ons eigen merk. Kijkt u eens naar de diverse typen verpakkingsmachines die wij leveren, om te bepalen welk soort opstelling in uw bedrijf noodzakelijk is:

Naast deze diverse typen verpakkingsmachines bieden we u tevens een breed aanbod aan randapparatuur. Vanzelfsprekend zijn veel van bovenstaande machines in werking te zien in onze showroom. Tevens kunnen wij de machines ook met uw eigen producten laten proefdraaien. Preventief onderhoud door onze uitstekend opgeleide technici is van essentieel belang. Mocht er na aankoop toch eventueel een probleem ontstaan met één van de machines, dan staat onze servicedienst direct voor u klaar!

Contact

Schaf uw verpakkingsmachines ook aan bij Demca en wees verzekerd van topkwaliteit, duurzame onderdelen en aantrekkelijke prijzen. Hebt u nog vragen? Bel dan naar +31 33 – 46 56 100. Voor vragen over de verkoop van machines en folie kunt u een e-mail sturen naar [email protected]; uw vragen over onze service en onderdelenverkoop kunt u stellen via [email protected]. Aarzel niet om contact op te nemen: we helpen u graag verder!

Bekijk ook

Neem contact op

Bekijk ons aanbod