Siliciumweg 77 3812 SW AMERSFOORT
Ma - Vr 8:30 - 17:00 Za - Zo gesloten

Sealmachines

N

Officiele Importeur Smipack

Full service bedrijf

Sealmachines van topkwaliteit vindt u bij Demca! Wij bieden u een breed scala aan duurzame folieverpakkingsmachines en randapparatuur van topkwaliteit. Wij hebben uitstekende samenwerkingsverbanden met diverse machinefabrieken, zodat wij garant kunnen staan voor de duurzaamheid en de uitstekende kwaliteit van onze machines en onderdelen.

Producten verpakken

De sealmachines van Demca bieden u een snelle, duurzame en prettig geprijsde oplossing voor verpakkingsvraagstukken. Wij bieden een breed scala aan half- en volautomatische folie- en krimpfolieverpakkingsmachines, onder meer uit een machinelijn van ons eigen merk. Wij leveren een breed scala aan diverse machines, zodat u gegarandeerd een sealmachine voor uw toepassing kunt vinden:

Daarnaast bieden wij u een breed assortiment aan randapparatuur. Kom gerust eens kijken in onze showroom om diverse machines in te zien, waarbij wij ze eventueel ook met uw eigen producten kunnen laten proefdraaien. Na aankoop van een sealmachine bieden wij u de mogelijkheid van preventief onderhoud door onze uitstekend opgeleide technici. Mocht toch een probleem ontstaan met één van de sealmachines, dan staat onze servicedienst te allen tijde voor u klaar!

Neem contact op

Schaf uw sealmachines ook aan bij Demca en wees daarmee verzekerd van duurzame onderdelen, aantrekkelijke prijzen en topkwaliteit! Mocht u nog vragen hebben, bel dan naar +31 (0)33 – 46 56 100. Met vragen over de verkoop van machines en folie kunt u tevens een e-mail sturen naar [email protected]. Uw vragen onze onderdelenverkoop en onze servicedienst kunt u stellen via [email protected]. Schroom niet om contact op te nemen: ons team staat voor u klaar!

Bekijk ook

Neem contact op

Bekijk ons aanbod