Siliciumweg 77 3812 SW AMERSFOORT
Ma - Vr 8:30 - 17:00 Za - Zo gesloten

Sealmachine

N

Officiele Importeur Smipack

Full service bedrijf

Bekijk ons aanbod sealmachines

Sealmachine

Een sealmachine schaft u aan bij DEMCA, uw leverancier van hoogwaardige verpakkingsmachines. Niet alleen kunt u bij ons rekenen op een ruime keuze uit machines van topkwaliteit; wij zijn ook uw partner als het gaat om het uitvoeren van preventief onderhoud of het geven van advies op maat. Tel daarbij op innovatie en uitstekende service en u weet waarom al meer dan 40 jaar grote namen in de Nederlandse industrie kiezen voor onze producten en expertise. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Maak vandaag nog vrijblijvend een afspraak voor meer informatie.

Altijd de juiste sealmachine voor uw toepassing

DEMCA werkt samen met diverse machinefabrikanten. Dit betekent dat wij naast onze eigen productlijn ook andere sealmachines kunnen leveren. Zo vindt u voor elke gewenste toepassing de juiste sealmachine. Maak uw keuze uit onder meer:

  • Flow wrapmachines
  • Sleeve-machines
  • Bundelpakkers
  • Verticale machines
  • Halfbuis foliemachines

Onze machines zijn van uitstekende kwaliteit. Mocht er toch een keer een probleem ontstaan dan kunt u te allen tijde rekenen op onze service. Daarnaast voorzien wij u graag van advies op maat zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Wilt u periodiek onderhoud laten uitvoeren? In onze uitgebreide werkplaats zijn onze specialisten u graag van dienst. Tot slot nodigen wij u graag uit in onze showroom waar u zich in alle rust kunt oriënteren op ons aanbod sealmachines en meer!

Bekijk ook

 

Neem contact op