Siliciumweg 77 3812 SW AMERSFOORT
Ma - Vr 8:30 - 17:00 Za - Zo gesloten

Krimpfolieverpakkingsmachines

N

Officiele Importeur Smipack

Full service bedrijf

Demca is specialist in automatische en semiautomatische krimpfolieverpakkingsmachines. Demca is de verpakkingsspecialist van Nederland. Als expert in verpakkingsmachines, maar ook in krimpmachines en randapparatuur, bieden wij niet alleen een uitgebreid en compleet assortiment, maar Demca staat ook voor u klaar met een deskundig advies, een klantgerichte service en een unieke garantie.

Automatische verpakking

Krimpfolieverpakkingsmachines zijn in diverse varianten en formaten te verkrijgen. Wij hebben zowel automatisch als semiautomatische machines die geschikt zijn voor kleine, maar ook voor grote productlijnen. U bent bij ons bedrijf verzekerd van zeer hoogwaardige kwaliteit. Bovendien bieden wij u diverse voordelen en mogelijkheden:

  • Semi- of volautomatisch machines;
  • Tot snelheden van 1500 krimpverpakking per uur;
  • Uitgebreid aanbod van hoeksealers, side sealers etc.

Naast de semiautomatische en automatische krimpfolieverpakkingsmachines bieden wij u ook handmatige exemplaren. U kunt bij Demca ook terecht voor mailingmachines, bundelpakkers en verschillende gebruikte machines van merken zoals SMIPACK.

Contact met ons

Het plaatsen van een order voor een krimpfolieverpakkingsmachine gaat zeer eenvoudig.  Loop onze showroom binnen aan de Siliciumweg 77 te Amersfoort, bel ons op +31 (0)33 – 46 56 100 of e-mail ons op één van onze e-mailadressen. Ook voor meer informatie, deskundig advies en een vrijblijvende offerte kunt u natuurlijk bij ons terecht.

Bekijk ook

Neem contact op

Bekijk ons aanbod