Siliciumweg 77 3812 SW AMERSFOORT
Ma - Vr 8:30 - 17:00 Za - Zo gesloten

Alternatief voor karton verpakking

N

Officiele Importeur Smipack

Full service bedrijf

naar wat voor soort verpakkingsmachine ben je op zoek?

Krimpfoliemachine

Een krimpfoliemachine, daarvoor schakelt u DEMCA in. Laat u verrassen door ons uitgebreide aanbod hoogstaande verpakkingsmachines en onze expertise. Vanuit onze showroom in Amersfoort voorzien wij u graag van advies op maat zodat u altijd een weloverwogen keuze kunt maken en de krimpfoliemachine vindt die perfect aansluit bij uw toepassing. Maak vandaag nog geheel vrijblijvend een afspraak.

Krimpfoliemachine: ruime keuze en uitgebreide service

Kiest  u voor een automatisch als semiautomatische krimpfoliemachine? Doordat wij samenwerken met diverse fabrikanten beschikken wij over een gevarieerd aanbod krimpfolieverpakkingsmachines, geschikt voor zowel grote als kleine productie. Onze machines kunnen een snelheid realiseren van 1500 krimpverpakkingen per uur. Vindt u het lastig om een keuze te maken? Onze specialisten staan voor u klaar als het gaat om het geven van deskundig advies! Daarnaast is ook het uitvoeren van servicewerkzaamheden en periodiek onderhoud bij ons in vertrouwde handen. DEMCA biedt u het totaalpakket!

Een offerte op maat

Benieuwd naar onze prijs voor een krimpfoliemachine? Wij stellen graag een offerte op maat voor u op zodat u een goed beeld krijgt van onze tarieven. Voor meer informatie kunt u ook contact met een van onze medewerkers ons opnemen door tijdens kantooruren te bellen naar nummer +31 (0)33 – 46 56 100.

Bekijk ook

Neem contact op