Siliciumweg 77 3812 SW AMERSFOORT
Ma - Vr 8:30 - 17:00 Za - Zo gesloten

Tray verpakkingsmachine

N

Officiele Importeur Smipack

Full service bedrijf

Bij DEMCA kunt u terecht voor een professionele tray verpakkingsmachine. Wij zijn al sinds de jaren zeventig actief als leverancier van de meest geavanceerde en efficiënte machines.

Voor een tray verpakkingsmachine gaat u naar DEMCA

DEMCA is al vele jaren dé specialist op het gebied van verpakkingsmachines. Diverse grote bedrijven in de Nederlandse industrie maken gebruik van onze diensten, omdat zij als geen ander weten dat ze bij ons altijd kunnen rekenen op de laatste technologische snufjes. Bovendien beschikken wij over een speciaal opgeleid serviceteam dat in heel Nederland service kan leveren – van Maastricht tot aan Groningen. Goede service is natuurlijk van groot belang bij het gebruik van complexe verpakkingsmachines. Naast een tray verpakkingsmachine van hoogwaardige kwaliteit kunt u tevens bij ons terecht voor de volgende machines:

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u meer weten over een tray verpakkingsmachine van DEMCA? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. U kunt ons bereiken op telefoonnummer +31 (0)33 – 46 56 100 of via het onderstaande contactformulier. We luisteren graag naar uw wensen en adviseren u over de juiste soort verpakkingsmachine. Bekijk ook eens onze bedrijfspagina en maak alvast kennis met DEMCA!

Bekijk ook

Neem contact op

Bekijk ons aanbod