Siliciumweg 77 3812 SW AMERSFOORT
Ma - Vr 8:30 - 17:00 Za - Zo gesloten

Krimpoven

N

Officiele Importeur Smipack

Full service bedrijf

Krimpoven voor comptact verpakken

Een krimpoven schaft u aan bij dé leverancier van zeer efficiënte en geavanceerde verpakkingsmachines: DEMCA. Wij zijn al meer dan 40 jaar specialist op het gebied van verpakkingen. Vele grote namen in de Nederlandse industrie zijn u al met een goede reden voorgegaan in de keuze voor onze diensten en onze producten. Voor innovatie en uitstekende service moet u daarom bij DEMCA zijn. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Bezoek onze showroom in Amersfoort of maak vrijblijvend een afspraak met één van onze specialisten!

producten sealen met een krimpoven

Door de inzet van een krimpoven kan folie optimaal worden gehecht aan het product waarvoor deze bestemd is: met een krimpoven creëert u een tweede huid om uw producten. De polyethyleen folie die bij de krimpoven wordt gebruikt kan zeer strak worden aangetrokken en is goed bestand tegen vocht bij het laden en lossen van de verpakte producten.  Duur karton en plakband zijn daarom niet meer nodig, waardoor u veel kosten kunt besparen bij het verpakken van materialen. Bij DEMCA heeft u ruime keuze uit diverse half- en volautomatische krimpfoliemachines, waarvan sommige machines leverbaar zijn vanuit onze eigen lijn. Maar wij bieden ook diverse modellen aan welke tot stand zijn gekomen door samenwerking met andere machinefabrieken. Voor welke toepassing u ook een krimpoven zoekt, u vindt het bij ons.

Preventief onderhoud

DEMCA is ook uw vertrouwde adres voor het uitvoeren van preventief onderhoud. In onze uitgebreide, goed uitgeruste werkplaats zijn onze technici u graag zo optimaal mogelijk van dienst. Wilt u meer weten over een krimpoven? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar telefoonnummer +31 33 – 46 56 100. Daarnaast verwelkomen wij u graag in onze showroom!

Bekijk ook

 

Neem contact op

Bekijk ons aanbod