Siliciumweg 77 3812 SW AMERSFOORT
Ma - Vr 8:30 - 17:00 Za - Zo gesloten

Krimpmachine

N

Officiele Importeur Smipack

Full service bedrijf

Automatisch verpakken met krimpmachine

Een krimpmachine van DEMCA voor volautomatisch rondom verpakken, semi-automatisch folie aanbrengen, sealen en krimpen in één! Sinds de jaren ’60 staat DEMCA bekend als een specialist op het gebied van folieverpakkingsmachines. Echter zijn wij sinds 1881 al actief op deze markt en hebben wij de nodige kennis, kunde en samenwerkingsverbanden opgebouwd.

Specialist in verpakkingsmachines

DEMCA biedt u een breed assortiment aan krimpmachines, maar u kunt bij ons ook terecht voor bundelpakkers, mailing-machines, verticale machines, ketting-zakmachines, flow wrapmachines, randapparatuur, verpakkingsfolie, gebruikte machines, service en onderdelen. Met onze krimpmachines verpakt u heel eenvoudig en snel producten van diverse afmetingen. De machines van DEMCA maken geen gebruik van vacumeren, maar van warme lucht. Door de warmte wordt de folie plastisch, trekt zich terug en vormt zich strak om het product.

Voor een demonstratie van onze krimpmachine bent u op afspraak welkom in onze showroom in Amersfoort. Neem contact op met één van onze medewerkers via het telefoonnummer +31 33 – 46 56 100 of via e-mail op [email protected].

Bekijk ook

 

Neem contact op

Bekijk ons aanbod