Warning: Use of undefined constant ‘width’ - assumed '‘width’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/661277.cloudwaysapps.com/pbjdmreqcz/public_html/assets/themes/eigentijds/functions.php on line 27

Warning: Use of undefined constant ‘height’ - assumed '‘height’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/661277.cloudwaysapps.com/pbjdmreqcz/public_html/assets/themes/eigentijds/functions.php on line 27

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/661277.cloudwaysapps.com/pbjdmreqcz/public_html/assets/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5753
SMIPACK: Machines, onderdelen en onderhoud [2022]
Siliciumweg 77 3812 SW AMERSFOORT
Ma - Vr 8:30 - 17:00 Za - Zo gesloten

Smipack

 

N

Officiele Importeur Smipack

Full service bedrijf

SMIPACK – opgericht in 1997 – is een toonaangevende fabrikant van verschillende soorten verpakkingsmachines voor een breed scala aan marktsectoren. SMIPACK onderscheidt zich van andere leveranciers door een hoge mate van efficiëntie, betrouwbaarheid, flexibiliteit en oog voor duurzaamheid.

SMIPACK-verpakkingsmachines voor verschillende doeleinden

SMIPACK is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van automatische en semiautomatische verpakkingsmachines voor verschillende doeleinden – van bundelverpakkers tot kartonverpakkers en van folieverpakkers tot krimptunnels. Voor vrijwel elk verpakkingsvraagstuk heeft SMIPACK wel een passende oplossing.

De SMIPACK-verpakkingsmachines staan bekend om hun efficiëntie, perfecte prijs-kwaliteitverhouding, bedieningsgemak en vele functionaliteiten. Daarnaast biedt SMIPACK hoogstaande technische ondersteuning naast de uitstekende service- en garantievoorwaarden.

Welke sectoren maken gebruik van SMIPACK-verpakkingsmachines?

De doelgroep van SMIPACK is zeer breed en gevarieerd. Denk hierbij aan kleine bedrijven met kleine verpakkingsbehoeften voor bijvoorbeeld het verpakken van poststukken, maar ook aan multinationals – zoals Coca-Cola, Nestlé, Ikea en Unilever – met grote uitdagingen op het gebied van verpakkingen voor enorme hoeveelheden producten.

De verpakkingsmachines van SMIPACK zijn – overal ter wereld – terug te vinden in vele verschillende branches, waaronder:

  • Agrosector
  • Installatietechniek en infrastructuur
  • Energie en duurzaamheid
  • Groothandel en detailhandel
  • Horeca
  • Industrie
  • Vervoer, post en opslag
  • Zakelijke dienstverlening
  • Mechanische en computerindustrie (ICT)
  • Farmacie

Ontwikkeling dankzij continue verbetering en optimalisatie

SMIPACK is continu op zoek naar verbetering om hun verpakkingsmachines en de productie ervan te optimaliseren. Het bedrijf maakt hierbij gebruik van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van verpakkingstechnologie. Betrouwbaarheid, efficiëntie en het gebruik van hoogwaardige onderdelen zijn sleutelfactoren in de vervaardiging van de verschillende verpakkingsmachines. De continue investeringen en optimalisaties hebben er toe geleid dat SMIPACK al jarenlang toonaangevend is in de verpakkingssector. Jaarlijks worden er door SMIPACK ruim 4.000 verpakkingsmachines geproduceerd en wereldwijd geëxporteerd.

Vertrouw op dé SMIPACK-importeur én -exporteur in Nederland

Heeft u een uitdaging op het gebied van verpakkingen? Bij DEMCA bent u aan het juiste adres!

DEMCA is dé importeur en leverancier van SMIPACK-verpakkingsmachines en verpakkingsoplossingen in Nederland. Sinds 2004 werkt DEMCA nauw samen met SMIPACK. U bent bij ons aan het juiste adres voor de aanschaf van verpakkingsmachines, het leveren van SMIPACK-accessoires en -onderdelen en technische ondersteuning voor SMIPACK-machines.

In ons assortiment bieden we verschillende SMIPACK verpakkingsmachines van verschillende series. Denk hierbij onder andere aan:

Met deze verpakkingsmachines bieden we een oplossing voor uw vraagstuk op het gebied van verpakken van flessen, verpakken van geneesmiddelen, verpakken van voedselwaren, bundelverpakken, kartonverpakken, folieverpakken en meer.

Redenen om DEMCA in te schakelen

De hoofddoelstelling van DEMCA is om bedrijven, fabrikanten en ondernemers de beste oplossingen op het gebied van verpakkingen, verpakken en verpakkingsmaterialen te bieden – op betrouwbare en efficiënte wijze tegen een aantrekkelijke prijs. Door onze jarenlange ervaring in de verpakkingssector en onze samenwerking met toonaangevende partners – zoals SMIPACK – kunnen we u uitgebreid adviseren en (technisch) ondersteunen.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel bijvoorbeeld naar +31 33 – 46 56 100 of stuur een e-mail naar info@demca.nl. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Amersfoort. We geven u graag een demonstratie van op welke wijze we uw verpakkingsvraagstuk kunnen oplossen.

SMIPACK

Bekijk de video: SMIPACK (krimp) foliemachine (5 min. 16 sec.)

Smipack maakt verpakkingsmachines met zeer uiteenlopende verpakkings-vormen / disciplines, zoals:

SMIPACK FP serie
– Halfbuisfolie verpakken voor een rondom gesloten folieverpakken met een hoeklasraam.

SMIPACK HS serie
– Halfbuisfolie verpakken voor een rondom gesloten folieverpakken met een dwarslas en een
continue zijlas-systeem voor een onbeperkte productlengte.

SMIPACK BP serie (bundelpakken d.m.v. sealen met een lasbalk)
– Bundelverpakken / bundelpakken voor het bij elkaar bundelen van meerdere verpakkingseenheden.

SMIPACK XP serie (bundelpakken d.m.v een wikkel met overlap)
– Bundelverpakken / bundelpakken voor het bij elkaar bundelen van meerdere verpakkingseenheden,
één op maat afgesneden stuk folie wordt om de product-bundel geslagen, met deze techniek kan er ook
bedrukte folie worden gebruikt.

SMIPACK XP-T serie met tray optie (bundelpakken d.m.v een wikkel met overlap)
– Bundelverpakken / bundelpakken als de XP serie maar met de extra mogelijkheid om een golf-kartonnen tray
onder de formatie te vormen en lijmen.

SMIPACK WPS serie
Wrap around verpakken in karton, zowel golfkarton als massief karton, met deze machine kunnen we producten formeren / samenvoegen en in een kartonnen doos verpakken met het voordeel materiaal besparing en zoals bij al onze volautomatische machines zoals hier boven omschreven is de terugverdientijd door besparing op arbeidsloon en materiaal samen veelal binnen een jaar gerealiseerd.