Siliciumweg 77 3812 SW AMERSFOORT
Ma - Vr 8:30 - 17:00 Za - Zo gesloten

Smipack verpakkingsmachines

N

Officiele Importeur Smipack

Full service bedrijf

Bij DEMCA vindt u dé SMIPACK importeur en leverancier van Nederland. Sinds 2004 vertegenwoordigen wij dit merk dat wij als eigen merk op de markt promoten. Voor service en ook uitbreiding op uw bestaande SMIPACK producten kunt u gebruik maken van onze uitgebreide service. Ook krimpfolie voor deze machines kunnen wij veelal uit voorraad leveren!

Service en zekerheid op het gebied van SMIPACK producten

Ons bedrijf was ruim veertig jaar gevestigd in Weesp, maar recent hebben wij besloten naar een centralere plaats in het land te verhuizen, namelijk Amersfoort. DEMCA levert u een zeer breed assortiment aan half- en volautomatische folie- en krimpfolieverpakkingsmachines, of SMIPACK. Bent u benieuwd naar de producten uit ons assortiment? In onze showroom bent u altijd van harte welkom om deze machines in werking te komen bewonderen. Ook proefdraaien met uw eigen producten is een van onze service opties. Zien we u snel?

Meer informatie? Neem gerust contact met ons op!

Heeft u vragen over de mogelijkheden SMIPACK? Wilt u meer weten over hoe het krimpen van folie precies werkt? Of wenst u meer aanvullende informatie te ontvangen? Neem dan zeker contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar +31 33 – 46 56 100.

Bekijk ook

Neem contact op

Bekijk ons aanbod