Siliciumweg 77 3812 SW AMERSFOORT
Ma - Vr 8:30 - 17:00 Za - Zo gesloten

Shelf ready packaging

N

Officiele Importeur Smipack

Full service bedrijf

Shelf ready packaging is een efficiënte methode om afzonderlijke producten, die samen in een doos zitten, in één vloeiende beweging op een schap te plaatsen. Hierbij hoeven afzonderlijke producten niet uitgepakt te worden. Een groot voordeel van shelf ready packaging is de tijd- en kostenbesparing die het oplevert. Denk bijvoorbeeld aan het efficiënt vullen van afzonderlijke eenheden in supermarkten. Demca is sinds de jaren ’70 dé leverancier van de meest geavanceerde en efficiënte machines in Nederland voor iedere sector. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Onze machines voor shelf ready packaging bieden alle mogelijke voordelen

Shelf ready packaging staat voor verpakkingen die verkoopklaar zijn. Naast het voordeel dat u producten efficiënter op het schap plaatst, leidt het ook tot een potentieel hogere omzet en minder kosten. Zo kost het vullen van schappen minder tijd en dus minder geld. Daarnaast worden de kosten van derving, welke vaak ontstaan zijn door breuk, verlaagd. Er komen een aantal belangrijke aspecten kijken bij shelf ready packaging, zoals de herkenbaarheid van het product. Daarnaast moet de verpakking eenvoudig te openen zijn in de winkel, maar moet het tegelijkertijd stevig genoeg zijn om opslag en de transportketen te doorstaan. Met onze jarenlange ervaring leveren wij de nieuwste generatie verpakkingsmachines, waarbij uiteraard rekening is gehouden met bovenstaande belangrijke aspecten.

De juiste verpakkingsmachines vindt u bij ons

Wilt u een efficiënte machine aanschaffen die speciaal ontwikkeld is voor shelf ready packaging? Dan zijn wij u graag van dienst. Vele grote namen in de Nederlandse industrie maken al gebruik van onze diensten, onder andere omdat wij machines aanbieden van het hoogwaardige merk SMIPACK en andere uitstekende merken. Deze machines zijn ontworpen op bedieningsgemak en een brede inzetbaarheid. Ook wanneer u interesse heeft in een bundelpakker, bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen over een van onze machines of bent u benieuwd naar onze service op het gebied van software en onderhoud? Maak dan een afspraak. Bel hiervoor naar +31 33 – 46 56 100 of vul het contactformulier op onze website in. Wij helpen u graag!

 

Bekijk ook

Neem contact op

Bekijk ons aanbod