Siliciumweg 77 3812 SW AMERSFOORT
Ma - Vr 8:30 - 17:00 Za - Zo gesloten

Kartonmachine

N

Officiele Importeur Smipack

Full service bedrijf

Wilt u uw producten verpakken met een kartonmachine? Neem dan vandaag nog contact op met DEMCA. Of u nu flessen, potten, pakken of andere producten in karton wilt verpakken, in het veelzijdige assortiment van DEMCA vindt u gegarandeerd een geschikte kartonmachine.

Efficiënt allerlei producten verpakken met een kartonmachine

Uw productieproces zo efficiënt mogelijk maken, dat is waar u als ondernemer elke dag mee bezig bent. De verpakkingsmachines van DEMCA zijn daarom een geschikte keuze. Onze machines zijn gebruiksvriendelijk, maken gebruik van de nieuwste logistieke technieken en zijn eenvoudig om te stellen. Met een kartonmachine van DEMCA pakt u efficiënt uw producten in. Wist u dat de machines ook nog eens aangeboden worden tegen een scherpe prijs? Door de grote productiecapaciteit van onze leveranciers zijn wij in staat om machines tegen een zo laag mogelijke prijs aan te bieden.

Ontdek de verschillende mogelijkheden en verpak efficiënt met karton

Een zo efficiënt mogelijke kartonmachine leveren voor uw product is ons doel. Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden van onze machines? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)33-46 56 100. Een van onze specialisten staat u graag te woord en stelt gratis een offerte voor u op.

Bekijk ook

Neem contact op

Bekijk ons aanbod