Siliciumweg 77 3812 SW AMERSFOORT
Ma - Vr 8:30 - 17:00 Za - Zo gesloten

Koepelmachine

N

Officiele Importeur Smipack

Full service bedrijf

Voor een professionele koepelmachine bent u ben DEMCA op de juiste plek. Wij zijn al vele jaren dé specialist op het gebied van verpakkingsmachines.

DEMCA helpt u graag aan een professionele koepelmachine

DEMCA is al sinds de jaren zeventig actief als leverancier van de meest geavanceerde en efficiënte machines, zoals een professionele koepelmachine. Diverse grote namen in de Nederlandse industrie maken reeds gebruik van onze diensten. Zij weten als geen ander dat ze bij DEMCA altijd kunnen rekenen op de laatste technologische snufjes en een uitstekende service. In ons assortiment vindt u onder meer de volgende machines van SMIPACK, Ravizza en LTM:

Bij complexe machines is een uitstekende service natuurlijk onmisbaar. Ons speciaal opgeleide serviceteam reist dan ook het hele land door om de benodigde service te leveren.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u meer informatie over een koepelmachine van DEMCA? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar telefoonnummer +31 (0)33 – 46 56 100 of het contactformulier in te vullen. We nemen graag de tijd om u te informeren over onze machines en alle mogelijkheden. Bekijk ook eens onze bedrijfspagina en maak alvast kennis met DEMCA!

Bekijk ook

Neem contact op

Bekijk ons aanbod