Siliciumweg 77 3812 SW AMERSFOORT
Ma - Vr 8:30 - 17:00 Za - Zo gesloten

Inpakstraat

N

Officiele Importeur Smipack

Full service bedrijf

Een snelle, efficiënte inpakstraat bestelt u bij de specialisten van DEMCA uit Amersfoort! DEMCA is in 1881 als Firma D.A. de Knegt gestart en viel vanaf de jaren ’60 op binnen de markt van folieverpakken. In de jaren die volgden hebben wij ons bedrijf uit weten te bouwen tot een specialistische organisatie waar u terecht kunt voor machines van hoogwaardige kwaliteit, maar ook voor een vakkundig advies.

Meer dan een inpakstraat

Krimp-foliemachines, bundelpakkers, flowpackmachines, mailing-machines, verticale machines, ketting-zakmachines, randapparatuur, verpakkingsfolie en gebruikte machines behoren tot het brede assortiment van DEMCA. Echter zorgen wij daarnaast ook voor uw periodiek onderhoud en maken wij enkel gebruik van duurzame onderdelen, zodat een samenwerking met ons voor u ook kostenbesparend is. Wij onderscheiden ons daadwerkelijk van andere bedrijven door de perfecte service die wij onze klanten bieden.

Wilt u ook genieten van ons serviceteam en meer te weten komen over de mogelijkheden van een inpakstraat? Neem dan contact op met DEMCA. Dit kan via de e-mail op [email protected], wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op met u. Voor direct contact kunt u ons ook bellen op +31 33 – 46 56 100.

Bekijk ook

Neem contact op

Bekijk ons aanbod