Siliciumweg 77 3812 SW AMERSFOORT
Ma - Vr 8:30 - 17:00 Za - Zo gesloten

Verticale verpakkingsmachines

N

Officiele Importeur Smipack

Full service bedrijf

Folieverpakken met verticale inpakmachine

Verticale verpakkingsmachines kunt u direct en eenvoudig inzetten voor het afvullen van zakken, folies en het inpakken van losse kleine producten. Als expert in verpakkingsmachines bieden wij niet alleen een groot en compleet aanbod, maar staan wij ook voor innovatie, een snelle verzending en een klantgerichte service.

Semi- of volautomatisch verpakken van producten

Demca beschikt over semi- en volautomatische verticale verpakkingsmachines. Voor het afvullen van chipszakken tot een handmatig invoer van kleine producten voor folieverpakkingen. Wij bieden u altijd een uitermate duurzaam en eenvoudig te hanteren machine. Bovendien hebt u de keuze uit diverse varianten met diverse buisfolie formaten:

  • Smart 400;
  • Smart 600;

Naast de verticale verpakkingsmachines, bieden wij u ook andere duurzame verpakkingsmachines, bundelpakkers, krimpfoliemachines en diverse tweedehands apparatuur aan.

Contactgegevens

Het plaatsen van een order voor een verticale verpakkingmachine gaat zeer gemakkelijk. Loop gerust even onze showroom binnen aan de Siliciumweg 77 te Amersfoort, bel ons op het nummer +31 (0)33 – 46 56 100 of e-mail ons op één van onze e-mailadressen. Daarnaast kunt u ook voor meer informatie, deskundig advies en een vrijblijvende offerte bij ons terecht.

Bekijk ook

 

Neem contact op

Bekijk ons aanbod