Siliciumweg 77 3812 SW AMERSFOORT
Ma - Vr 8:30 - 17:00 Za - Zo gesloten

Inpakmachine

 

N

Officiele Importeur Smipack

Full service bedrijf

naar wat voor soort inpakmachine ben je op zoek?

Automatische inpakmachines

Bundelpakkers, krimpverpakkingen, krimptunnels en andere inpakmachines met de service van DEMCA! DEMCA is centraal in het land gevestigd in de plaats Amersfoort. Na veertig jaar in Weesp een kantoor te hebben gehad, waren wij als bedrijf toe aan een nieuwe uitdaging op een meer centrale plaats in het land. Echter kunt u als klant nog steeds genieten van onze uitstekende service en professioneel vakmanschap.

Soorten inpakmachines

Inpakmachines zijn er in vele soorten en maten en om deze reden heeft DEMCA verschillende machines opgenomen in haar brede assortiment. Van bundelpakker tot ketting-zakmachine en van sleeve-machine tot Flow Wrapmachine, u kunt ervoor terecht bij ons. We bekijken graag samen welke inpakmachine in jou situatie van toepassing is. Binnen de verschillende soorten inpakmachines zijn er weer verschillende unieke kenmerken van toepassing.

Graag informeren we u over de verschillende mogelijkheden die een inpakmachine u als bedrijf kan bieden. Vanzelfsprekend staan we u ter woord als u vragen heeft of wanneer u aanvullende informatie wenst. U kunt ons telefonisch bereiken via +31 33 – 46 56 100 of een e-mail sturen naar [email protected].

Bekijk ook

Neem contact op