Siliciumweg 77 3812 SW AMERSFOORT
Ma - Vr 8:30 - 17:00 Za - Zo gesloten

Het ontwerp van slimme verpakkingsoplossingen moet zich voortdurend aanpassen aan de talloze soorten producten die op de markt aanwezig zijn. Dus ook aan producten met kleine afmetingen, waarvoor tegenwoordig geavanceerde verpakkingstechnologieën beschikbaar zijn, speciaal voor hun specifieke kenmerken.

De ontwikkeling van efficiënte en functionele verpakkingsmachines moet gebaseerd zijn op sleutelbegrippen. Zoals besparing op bedrijfsmiddelen en zorg voor het milieu. Door gebruik te maken van deze principes heeft SMIPACK het nieuwe FW300E-model gelanceerd. Een flowpack-verpakker die is ontworpen om kleine producten te verwerken met een maximale snelheid van 90 producten per minuut.

Verpakkingsmachine voor kleine producten

Het nieuwe FW300E-model is een instap-model en voegt een ultracompact ontwerp toe aan de standaarduitrusting van de FW-serie, waardoor het een uiterst handige optie op de markt is, zeker gezien de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding!

De grote voordelen van een klein model flowpacker

Met een hoog veiligheidsniveau kan deze compacte, maar krachtige verpakkingsoplossing een breed scala aan kleine producten verwerken dankzij innovatieve en veelzijdige technische keuzes die zorgen voor een snelle en gemakkelijke formaatwisseling en bijgevolg lage productiekosten voor de fabrieksgebruiker.

Duurzaamheid als uitgangspunt

De kenmerken waarmee de flowpack-verpakkingsmachines uit de FW-serie zich onderscheiden, variëren van een hoge productbescherming tot de ruime mogelijkheid om de verpakking aan te passen, zonder de belangrijke voordelen uit het oog te verliezen:  Duurzaamheid en minimale materiaalverspilling.

Neem contact op

Voor het laatste nieuws over leveringen van de nieuwe verpakkingsmachines uit de FW-serie en de bijbehorende prijzen, nodigen wij u graag uit om contact op te nemen met onze verkoopafdeling.