Siliciumweg 77 3812 SW AMERSFOORT
Ma - Vr 8:30 - 17:00 Za - Zo gesloten

De verpakkingssector is voortdurend in ontwikkeling.  Elke dag worden miljoenen producten verpakt in verpakkingen met verschillende vormen en maten, dankzij steeds veelzijdigere en veiligere verpakkingsoplossingen. Deze onophoudelijke ontwikkeling is bedoeld om aan talloze behoeften te voldoen. De belangrijkste is dat consumenten producten in optimale omstandigheden kunnen ontvangen.

De verpakkingsindustrie biedt momenteel inpak-systemen met hightech-inhoud, om te reageren op een voortdurend groeiende markt. Deze verpakkingsoplossingen worden nu ook gemaakt in instapversies. Door het vereenvoudigen van de meest complete en complexe inpak-oplossingen, kunnen we nu ook aan de eisen van kleinere gebruikers voldoen. In deze context heeft SMIPACK ervoor gekozen om, naast de bestaande FW300E, twee nieuwe FW-modellen te lanceren, specifiek bedoeld voor kleine sectoren: FW400E en FW500E.


 

Compactness and high functionality, the cornerstones of the entry-level FW models

 

Specifiek bedoeld voor kleine organisaties: FW400E en FW500E.

De drie modellen waaruit deze machinereeks bestaat, afgeleid van de meest geavanceerde systemen, hebben twee hoofdkenmerken gemeen:

Hoge functionaliteit

De nieuwste modellen zijn uitgerust met geavanceerde technische kenmerken, die ook op de andere machines uit deze serie zijn geïnstalleerd, zoals:
– Gebruik van roestvrij staal in de productglijvlakken
– Dynamische filmconformer met numerieke weergave
– Longitudinale afdichting met aandrijfwielen en
– Bedieningscontrole door middel van Flxmod®-systeem.

 

Ultra-compact ontwerp

Van de invoer- tot de uitvoerband, alle componenten van de FW300E-, FW400E- en FW500E-modellen zijn zorgvuldig aangepast om te passen in een zeer compacte structuur, die kan worden geïnstalleerd in kleine productieomgevingen, waarbij de mogelijkheid behouden blijft om verpakkingen van hoge kwaliteit te realiseren.

 

Met een sealbalk van 150 mm en productiesnelheden tot respectievelijk 80 en 100 producten/minuut

De nieuwe modellen voorgesteld door SMIPACK zijn veelzijdig en flexibel en kunnen een breed scala aan producten verpakken in verschillende verpakkingsoplossingen en met verschillende verpakkingsmaterialen. Voor kleinere producten biedt SMIPACK de modellen FW300E en FW400E met een sealbalk van 150 mm en productiesnelheden tot respectievelijk 80 en 100 producten/minuut. Voor grotere exemplaren biedt het het FW500E-model met een sealbalk van 250 mm, die productiesnelheden tot 120 producten/minuut kan bereiken.

Verkrijgbaar vanaf April 2024
De FW300E-modellen zijn al op de markt verkrijgbaar, terwijl de FW400E- en FW500E-modellen vanaf april 2024 verkrijgbaar zullen zijn.

Voor meer informatie over de nieuwe instapstroomverpakkingsoplossingen uit het FW-assortiment en hun prijzen, nodigen wij u uit om contact op te nemen met onze verkoopafdeling.