Siliciumweg 77 3812 SW AMERSFOORT
Ma - Vr 8:30 - 17:00 Za - Zo gesloten

Krimp tunnels

N

Officiele Importeur Smipack

Full service bedrijf

Creëer een tweede huid om uw producten met de krimp tunnels van DEMCA! DEMCA is opgericht in 1881, maar sinds de jaren ’60 kunnen wij ons met recht een specialist in folieverpakken noemen. Wij bieden u een breed scala aan half- en volautomatische folie- en krimpfoliemachines.

Duurzame machines tegen een mooie prijs

DEMCA biedt u hoogwaardige machinemerken uit onze eigen lijn, maar ook vanuit samenwerkingen met verschillende machinefabrieken. Naast onze uitgebreide collectie machines, bieden wij u ook een uitstekende service en preventief onderhoud. Wij werken enkel met goed opgeleide technici in onze perfect uitgeruste werkplaats. Krimp tunnels zorgen ervoor dat het krimpfolie perfect hecht aan het product waarvoor het bestemd is. Onze machines werken door middel van warme lucht en het folie hecht als een tweede huid. U hebt bij ons een zeer brede keuze uit verschillende machines!

Wanneer u twijfelt welke krimp tunnels het beste passen bij uw specifieke bedrijf of wanneer u aanvullende informatie wenst, neemt u contact met ons op. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer +31 33 – 46 56 100of via de e-mail op verkoop@demca.nl. U bent op afspraak ook welkom in onze showroom in Amersfoort.

Bekijk ook

Neem contact op

Bekijk ons aanbod