Siliciumweg 77 3812 SW AMERSFOORT
Ma - Vr 8:30 - 17:00 Za - Zo gesloten

Hoeksealers

N

Officiele Importeur Smipack

Full service bedrijf

Het inpakken van verschillende formaten producten gaat sneller en eenvoudiger met een hoeksealer van DEMCA! DEMCA is een bedrijf uit Amersfoort dat haar wortels in Weesp heeft liggen, we hebben hier veertig jaar onze vestiging gehad, maar het was tijd voor een centrale plaats in het land. Voor u verandert er natuurlijk niets, u kunt nog steeds genieten van een perfecte service en een professioneel advies.

Snel en eenvoudig inpakken

Wij leveren een breed assortiment aan half- en volautomatische folie- en krimpfoliemachines van hoge kwaliteit. Een hoeksealer is met name geschikt wanneer u producten van verschillende afmetingen in wilt pakken. DEMCA gebruikt deze machine vaak in combinatie met een krimptunnel, die ervoor zorgt dat de producten eenvoudig, maar snel verpakt worden. De krimpfolie wordt plastisch gemaakt door middel van warme lucht, de folie trekt zich hierdoor terug, waardoor een strakke afwerking ontstaat.

De hoeksealer in actie zien of proefdraaien met uw eigen producten? Bij DEMCA is dit vanzelfsprekend geen probleem! Neem vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer +31 33 – 46 56 100of via de e-mail op [email protected].

Bekijk ook

Neem contact op

Bekijk ons aanbod