Siliciumweg 77 3812 SW AMERSFOORT
Ma - Vr 8:30 - 17:00 Za - Zo gesloten

Hoeklassealer

N

Officiele Importeur Smipack

Full service bedrijf

Hoeklassealer

Voor een hoeklassealerkunt u terecht bij Demca, de verpakkingsspecialist van Nederland. Als dé expert van verpakkingsmachines bieden wij niet alleen een compleet aanbod, maar staan wij ook garant voor innovatieve ideeën, een klantgerichte service en onderhoud.

 

Automatische verpakkingsmachines

Voor zowel grote als kleine productielijnen kan een hoeklassealer van Demca uitkomst bieden. De volautomatische hoeklassealer van Demca is eenvoudig in elke lijn te plaatsen en kan met een snelheid van 100 verpakkingen per minuut werken. Is uw productielijn kleiner? De semiautomatische sealer is uitermate geschikt voor tijdelijk gebruik en is overigens zeer eenvoudig te bedienen. Bovendien bent u altijd verzekerd van het Demca kwaliteitsseal en wij bieden nog meer producten om uw productielijn nog efficiënter te laten verlopen.

Erkend Smipack leverancier

Een order plaatsen voor een hoeklassealer doet u eenvoudig door contact met ons op te nemen. U kunt gerust onze showroom binnenlopen aan de Siliciumweg 77 te Amersfoort, bellen op het nummer +31 (0)33 – 46 56 100 of e-mail ons op één van de e-mailadressen. Ook voor meer informatie, deskundig advies en een vrijblijvende offerte kunt u natuurlijk bij ons terecht.

Bekijk ook

Neem contact op

Bekijk ons aanbod