Siliciumweg 77 3812 SW AMERSFOORT
Ma - Vr 8:30 - 17:00 Za - Zo gesloten

Folieverpakkingsmachines

N

Officiele Importeur Smipack

Full service bedrijf

DEMCA, voor duurzame en kostenbesparende folieverpakkingsmachines! DEMCA is een bedrijf dat in 1881 opgericht is als de firma D.A. de Knegt. Sinds de jaren ’60 zijn wij met name gespecialiseerd in folieverpakken. Na een onvermijdelijke overname zijn wij overgegaan naar de naam DEMCA DE KNEGT, maar de laatste jaren handelen wij enkel nog onder de naam DEMCA.

Automatisch, snel en kostenbesparend

DEMCA heeft in de afgelopen decennia veel tijd, moeite en financiële middelen geïnvesteerd in kennis en ervaring, maar ook in samenwerkingsverbanden met verschillende machinefabrieken. Echter kunt u sinds een aantal jaar ook bij ons terecht voor machines uit onze eigen productielijn. Onze folieverpakkingsmachines zijn duurzaam en besparen u op termijn veel geld. Daarnaast hebben ze vele mogelijkheden! Vol automatisch rondom gesloten verpakken, semi-automatisch folie aanbrengen of sealen en krimpen in één! Bekijk ook eens hoe folie krimpen daadwerkelijk in zijn werk gaat.

Graag informeren we u nader over de specifieke eigenschappen van onze verschillende folieverpakkingsmachines. U kunt natuurlijk op ieder moment contact met ons opnemen via de e-mail [email protected] wanneer u vragen heeft of aanvullende informatie wenst. Tijdens kantooruren kunt u ons ook telefonisch bereiken via +31 33 – 46 56 100.

Bekijk ook

Neem contact op

Bekijk ons aanbod