Siliciumweg 77 3812 SW AMERSFOORT
Ma - Vr 8:30 - 17:00 Za - Zo gesloten

Flow Wrapmachine

N

Officiele Importeur Smipack

Full service bedrijf

Voor de meest flexibele Flow Wrapmachine neemt u contact op met DEMCA! Bij DEMCA kunt u terecht voor service, vakmanschap en een hoge kwaliteit van producten en onderdelen. Zo zijn wij gespecialiseerd in half- en volautomatische folie- en krimpfoliemachines en bieden wij u daarnaast een vakkundig periodiek onderhoud.

Uitstekende service en lage kosten

Onze Flow Wrapmachines zijn zeer geschikt voor toepassingen binnen productiebedrijven of loonverpakkers. Zo is de machine zeer eenvoudig te bedienen en met name toepasbaar voor een seriematig gebruik. Bij DEMCA vindt u de Wenz SH1 Flowrapper, een solide machine die allround in gebruik is. Daarnaast is de machine zeer compact en in staat om vlakke producten aan vier zijden te sealen met folie.

Naast de Flow Wrapmachine kunt u bij ons terecht voor krimp-foliemachines, bundelpakkers, mailing-machines, verticale machines, ketting-zakmachines, randapparatuur, verpakkingsfolie en gebruikte machines. Neem contact met ons op als u vragen heeft! DEMCA is bereikbaar via de e-mail op [email protected] of tijdens kantooruren via +31 33 – 46 56 100.

Bekijk ook

Neem contact op

Bekijk ons aanbod