Siliciumweg 77 3812 SW AMERSFOORT
Ma - Vr 8:30 - 17:00 Za - Zo gesloten

Case packing systems

N

Officiele Importeur Smipack

Full service bedrijf

Bent u op zoek naar effectieve case packing systems? Demca is dé SMIPACK importeur en leverancier in Nederland van allerlei soorten verpakkingsmachines. Wanneer u een of meerdere case packers aanschaft, wilt u natuurlijk zeker zijn van een gebruiksvriendelijke machine met een lange levensduur. Dankzij onze jarenlange ervaring en het volgen van de nieuwste ontwikkelingen, zijn wij al vele grote namen in de Nederlandse industrie uitstekend van dienst. Bent u benieuwd hoe wij u van dienst kunnen zijn op het gebied van case packers? Lees dan verder en ontdek de mogelijkheden.

Voor ieder bedrijf de juiste case packing systems

Wij voorzien u graag van de ideale verpakkingsmachines. Onze case packers maken het mogelijk om producten afzonderlijk te verpakken en deze afzonderlijke producten vervolgens samen te verpakken, zodat de producten als één eenheid klaar zijn voor verzending. Afhankelijk van het type product, zijn er verschillende soorten verpakkingen beschikbaar. Dit geldt ook voor de type case packing systems. Welke case packer of case packers u aanschaft, is afhankelijk van de producten die worden verpakt. Bij Demca vindt u voor iedere sector geschikte case packing systems. Of u nu flessen drinken wilt verpakken of op zoek bent naar een bundelpakker voor het verpakken van voedsel, cosmetica of schoonmaakmiddelen; bij Demca is voor ieder soort bedrijf de ideale verpakkingsmachine binnen handbereik. Onze specialisten voorzien u graag van deskundig advies, zodat u profiteert van een zo efficiënt mogelijk verpakkingsproces.

Laat u informeren over onze verschillende case packers

Gaat u een of meerdere case packing systems aanschaffen en wilt u graag advies ontvangen van een van onze specialisten? Of heeft u vragen en wilt u meer informatie over een bepaalde machine? Plan dan een persoonlijke afspraak in met een van onze adviseurs. Neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar +31 33 – 46 56 100 of vul het contactformulier op onze website in. Het is ook mogelijk om de verschillende apparaten van het merk SMIPACK en andere goede merken aan het werk te zien in onze showroom. Hier ervaart u zelf onze kwaliteitsproducten.

Bekijk ook

Neem contact op

Bekijk ons aanbod